fredag den 11. juni 2010

Syd afrikansk halv succes

Efter at have været presset i bund det meste af 1. halvleg var det værterne fra Syd Afrika, der startede med at score. Mexicanerne der startede som lyn og torden skulle næsten have været foran efter de første 20 minutter. Presset var enormt, men med lidt held endte første halv leg 0-0, dog med et mål som blev fløjtet for offside.
52 minutter inde i 2. halv leg får Siphiwe Tshabalala en stikning så han er helt alene med målmanden på kanten af feltet, og så bliver den banket godt og grundigt ind i kassen, med en jubel der ingen ende ville tage. Vuvuzelaerne gav en øredøvende larm og festen var sparket igang, men mexicanerne lod sig ikke ryste og Rafael Marquez udlignende også til resultatet 1-1.

gruppe A er helt åben og Frankrig og Uruguay bliver sparket igang om få øjeblikke og den kamp bliver en nøgle kamp, da Frankrig har problemer, de bliver kritiseret for at have en for ung trup med til slutrunden, men alt kan ske i fodbold så nu venter vi i spænding - husk at følge med