lørdag den 12. juni 2010

England - USA

Så er kampen færdig, og resultatet blev 1-1, hvilket amerikanerne var yderst tilfredse med.
Kampen startede med et mål fra Steven Gerrard efter 3 min. spil, hvor Heskey lagde en perfekt stikning, som udmøntede sig i et mål. Derefter bølgede kampen frem og tilbage, hvor chancerne kom i perioder. 40 minutter inde i første halvleg dribler Clint Dempsey rundt lidt ude fra feltet og trykker af - ikke det sværeste skud som kommer let hoppende ned mod kassen, men den unge målmand Robert Green fumlede bolden ind i mål, et kæmpe drop som ikke måtte ske. Allerede inden kampen blev der snakket om målmanden og om det var for usikkert et kort at have med og Green gjorde bare spekulationerne værere.
I anden halvleg pressede England på men Tim Howard stod en pragt kamp inde i målet og reddede USA et point.
Dommeren gjorde en god indsats og lagde en god linje for kampen - så stor ros der.

Som det ser ud nu i gruppe c, er England og USA favoritter, men hvis englænderne fortsætter den uskarpe stime, ser det svært ud, selv med en Rooney der kæmpede hårdt for at score. Og Heskey spillede en god kamp som spilstation, men i afslutterens rolle kunne det have været bedre.
Algeriet og Slovenien skal spille i morgen kl 13.30 på tv2 og den kamp kan være en nøglekamp, da en af holdene med en sejr vil give et godt udgangspunkt inden mødet med England/USA.