mandag den 14. juni 2010

Danmark - Holland optakt

Her 2 timer inden kampen er stemningen blandet på diverse foraer, Morten Olsen siger at Bendtner højst sandsynligt ikke spiller, selv om han trænede søndag.
Ifølge en opstilling jeg så valgte man Jon Dahl på toppen, med Martin Jørgensen på venstre og Rommedahl på højre. Kahlenberg på den offensive sammen med Jacob Poulsen og bagved er Krøldrup i det centrale forsvar sammen med Agger, Simon Poulsen er venstre back og Lars Jacobsen på højre.
Men Jon Dahl er også meldt skadet, så det hele ender i spekulationer - nogen siger at Bendtner er klar andre ikke, og hvis han ikke er klar mener jeg helt bestemt at Søren Larsen skal ind - han har spillet 19 landskampe og scoret 11 mål. Det er ikke helt dumt hvis man ser på at Jon Dahl ikke har scoret siden februar 2008, Rommedahl ikke siden oktober 2007 og Jesper Grønkjær siden 2004.

Danmarks hold skal finde ro i forsvaret og få bolden spillet rundt - og selvfølgelig kulen banket ind.
Jeg glæder mig til at kampen bliver sparket igang, for nu har man set de andre hold spille; Ghana som vinder 1-0, England som spiller 1-1 trods flest chancer, Argentina og Tyskland, ja nu er det Danmarks tur så det bliver vildt spændende.

Følg kampen på tv2 kl 13.30

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg