tirsdag den 8. juni 2010

Real Madrids vil købe flere stjerne

Det ser ikke ud til at finanskrisen har ramt Real Madrid særligt hårdt, for præsident Florentino Perez lover fansene at der bliver købt 2-3 stjerner ind, men hvor de får pengene fra er uvist for mig, for sidste år brugte de for 2 milliarder kr. alene på transfers, så det er mærkeligt hvis de har flere penge at gøre med.


Med Morinho som træner for det stjerne spækkede mandskab bliver det spændende om han kan fuldføre sit mål med at vinde de 3 største ligaer. Hvis man ser på spillere alene er Real nok det mest værdifulde hold i verden, men hvis man ser på hvordan deres sæson har forløbet er billedet et helt andet.
2 plads i ligaen
ude i 1/8 finalen champions league
røg ud til Alcorcon pokalen

Jeg glæder mig lidt til at se om Morinho kan vende skuden, for han har bevist at han kan noget helt specielt med en fodboldklub.

I mange år har Real Madrid været kongeklubben, mange stjerner, få af egen talent afdeling og det undrer mig lidt. At så stor en klub som Real, næsten udelukkende henter stjerner der er på toppen af deres karriere, istedet for at skabe stjerner.
Stjerner der vil løfte holdet til et helt andet niveau. Den kommende sæson bliver spændende, Morinho har haft et godt tag på Barca, så det bliver forhåbentlig nogle endnu mere tætte rival opgør til næste sæson...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Populære indlæg